NanoProm

NanoProm

Védelem a kerti bútoroknak nanotermékekkel!

Nanoprom

2015. szeptember 03. - NanoProm

Ahogyan beköszönt a nmuanyag.GIFyár, úgy kerülnek elő a garázsból ismét a kerti bútorok. A meleg idő nem csak a strandolás szerelmeseinek kedvez, hanem a kerti partiknak is. Amennyiben a ragyogó időt a kertben kívánjuk tölteni, akkor a szabadtéri garnitúrákra fokozott figyelmet kell fordítanunk. Ebben a segítenek a nanotermékek, melyek számos előnnyel vértezik fel az időjárás viszontagságainak, valamint egyéb veszélyeknek kitett kerti bútorainkat.

Kezelje műanyag bútorát nanotermékekkel!

Kétségtelen, hogy a műanyag ilyen környezetben ellenállóbb, mint a fából vagy fémből készült bútorok. Ha azonban nem ügyelünk a garnitúra rendszeres tisztítására, karbantartására, akkor hamar romlani kezd az állaga, végül újat kell vásárolunk. Célszerű tehát nanotermékek használatával megelőznünk ezeket a felesleges kiadásokat.

A Nanoprom termékeket kerti bútorainkon is sikerrel alkalmazhatjuk. Nézzük csak milyen előnyöket nyújt mindez a garnitúra számára!

Védje meg a garnitúrát az időjárástól!

Mivel kerti bútoraink ezekben a hónapokban állandóan a szabadban vannak, így fokozott mértékig vannak kitéve az időjárás viszontagságainak. Különösen a mostani nyáron, amikor hirtelen változás jellemzi az időjárást. Néhány nap forróság után egyszerre csak „leszakadt” az ég, s emiatt rövid időn belül akár tíz fokkal is csökkenhetett a levegő hőmérséklete. szek.GIF

Mondani sem kell, hogy az ilyen mértékű napi hőingás mennyire károsíthatja a bútorokat. ám a Nanoprom termékek megoldást kínálnak. A felületkezelést követően szilárdabb lesz a bútor anyaga, így a gyorsan változó időjárás sokkal kevésbé befolyásolja állagukat. Nem mellékes szempont, hogy a nanotermékekkel kezelt garnitúra ellenáll az UV-hatásnak, valamint a páraáteresztő tulajdonságokkal is rendelkezik.

Előzze meg az órákig tartó súrolást!

Talán a kerti bútorok esetében még fontosabb a nanotermékekre jellemző hidrofób és oleofób tulajdonság. Mivel a nyár közepén mindenki keresi az árnyékos helyeket, így célszerű döntésnek látszik, amennyiben egy fa alatt helyezzük el a kerti bútort. Csakhogy a fa alatt a kerti garnitúrák bepiszkolódhatnak, valamint a kerti sütést követő falatozás során is folt eshet az asztalon. Végeredmény: a jó hangulatú este után, a másnapi program a bepiszkolódott bútor kevésbé jó hangulatban töltött súrolása lesz.

Nanotermékekkel sokkal könnyebb a kerti bútor tisztítása. Nem csak sokkal ritkábban kell takarítanunk a garnitúrát, hanem egyszerűbbé is válik a tisztítás. A kezelt felületen ugyanis egyáltalán nem tapad meg a szennyeződés, beleértve az olajfoltokat is. A bútor takarításakor tisztítószert sem kell használnunk. Elég, ha egy nedves ronggyal egyszerűen letöröljük a kerti széket, illetve az asztalt. Az órákig tartó suvickolás helyett, így percek alatt végezhetünk ezzel a „nemszeretem” munkával.

Nyújtson hosszan tartó védelmet bútorának!

A Nanoprom terkert.GIFmékek felületkezelése hosszan tartó védelmet nyújt a bútornak: az ilyen széken az ujjlenyomat sem látszik meg. Főleg akkor hasznosíthatjuk mindezt, hogyha gyerekek érkeznének vendégségbe. Tudjuk, hogy a kicsik mennyire szeretnek rajzolni és bizony ezekből a műremekekből nem csak a papírra, hanem a kerti asztalra is szokott jutni. A nanotechnológia azonban még a sokkal erősebb anyagú graffiti ellen is védelmet nyújt. Néhány zsírkréta vagy festékfolt tehát semmiféle gondot nem okozhat a felületkezelt bútoroknak.

Nyugodtan tartsunk tehát ezután barbecue-sütést vagy gyerekzsúrt kertünkben, hiszen a nanotermékekkel kezelt bútorok mindenféle szennyeződésnek ellen fognak állni. Alkalmazásukkal sokkal egyszerűbb lesz a tisztításuk, valamint az általuk nyújtott kényelmet is tovább élvezhetjük.

Bővebb információért látogassa meg weboldalunkat: http://www.nanoprom.hu/hu/

10014560_296769903813074_1345457815591302317_n.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nanovedelem.blog.hu/api/trackback/id/tr1007757416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása